Over Knus Thuis

Beste Klant,

Dorien van PeltMijn naam is Dorien van Pelt. Dodo is mijn bijnaam van de middelbare school die ik aan het weekblad Tina te danken heb. Daarin werd een meisje genaamd Dorien, Dodo genoemd. Na lang wikken en wegen, heb ik de stap gezet om een eigen webwinkel te beginnen. Dat is Knus Thuis geworden. Omdat ik het zelf graag, in en om het huis, gezellig maak met verschillende accessoires, was de keus voor mijn assortiment niet moeilijk. Bij sommige artikelen zie je voorbeelden van combineren of ander gebruik dan je gewend bent.

Knus Thuis is een webwinkel voor woon- en tuinaccessoires. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven.

Accessoires voor buiten kun je natuurlijk ook binnen gebruiken. Echter niet alle accessoires voor binnen, zijn geschikt voor buiten. Houdt er rekening mee dat het weer invloed kan hebben op de materialen.

Het assortiment wisselt regelmatig en wordt deels afgestemd op de seizoenen. Het assortiment bestaat uit nieuwe artikelen, Dodo’s Keus en Dodo’s Creaties.

Dodo’s Keus

Soms kom ik echter leuke of mooie dingen tegen die ik een 2e kans wil geven. Bij deze 2e kans artikelen staat vermeld: Dodo’s Keus. Over het algemeen zijn deze artikelen onbeschadigd, al kunnen er sporen van gebruik te zien zijn. Als een artikel een lichte beschadiging heeft, dan staat dit vermeld en is er ook een foto waarop dit zichtbaar is.

Dodo’s Creaties

Van jongs af aan ben ik al graag aan het knutselen met van alles en nog wat. En nu heb ik er een extra stimulans bij. Veel klanten vragen om handgemaakte dan wel zelf gemaakte artikelen. Dus  nu kan ik mij uitleven op mijn creaties en gelijk aan jullie wensen tegemoet komen.
Bekijk Dodo’s Creaties.

Betalen en verzending

Je kunt betalen via Ideal of zelf het bedrag overschrijven naar Knus Thuis.

Je bestelling wordt, na betaling van de factuur, binnen 3 werkdagen verstuurd naar het opgegeven adres.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat van je bestelling. Bij je winkelwagen zie je gelijk de verzendkosten voor je bestelling.
Bij bestellingen boven € 60,- betaal je geen verzendkosten.

Knus Thuis hergebruikt zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal om de producten te versturen.

Ik hoop dat je veel leuke accessoires vindt en dat je ideeën opdoet, om het binnen en buiten nog gezelliger te maken. Neem regelmatig een kijkje en volg Knus Thuis op Facebook  of Twitter.

Heb je vragen en opmerkingen, neem dan contact met mij op. Klik hier

Groetjes
Dorien