Over Knus Thuis

Beste Klant,

Dorien van PeltMijn naam is Dorien van Pelt. Dodo is mijn bijnaam van de middelbare school die ik aan het weekblad Tina te danken heb. Daarin werd een meisje genaamd Dorien, Dodo genoemd. Na lang wikken en wegen, heb ik de stap gezet om een eigen webwinkel te beginnen. Dat is Knus Thuis geworden. Omdat ik het zelf graag, in en om het huis, gezellig maak met verschillende accessoires, was de keus voor mijn assortiment niet moeilijk. Bij sommige artikelen zie je voorbeelden van combineren of ander gebruik dan je gewend bent.

Knus Thuis is een webwinkel voor woon- en tuinaccessoires. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven.

Accessoires voor buiten kun je natuurlijk ook binnen gebruiken. Echter niet alle accessoires voor binnen, zijn geschikt voor buiten. Houdt er rekening mee dat het weer invloed kan hebben op de materialen.

Het assortiment wisselt regelmatig en wordt deels afgestemd op de seizoenen. Het assortiment bestaat uit nieuwe artikelen, Dodo’s Keus en Dodo’s Creaties.

Dodo’s Keus

Soms kom ik echter leuke of mooie dingen tegen die ik een 2e kans wil geven. Bij deze 2e kans artikelen staat vermeld: Dodo’s Keus. Over het algemeen zijn deze artikelen onbeschadigd, al kunnen er sporen van gebruik te zien zijn. Als een artikel een lichte beschadiging heeft, dan staat dit vermeld en is er ook een foto waarop dit zichtbaar is.

Dodo’s Creaties

Van jongs af aan ben ik al graag aan het knutselen met van alles en nog wat. En nu heb ik er een extra stimulans bij. Veel klanten vragen om handgemaakte dan wel zelf gemaakte artikelen. Dus  nu kan ik mij uitleven op mijn creaties en gelijk aan jullie wensen tegemoet komen.
Bekijk Dodo’s Creaties.

Knus Thuis Party

Wil je thuis kennis maken met Knus Thuis ? En woon je op maximaal 30 minuten rijden van Schiedam? Nodig dan 6 of meer vrienden, familieleden en/of buren uit, zorg voor een grote lege tafel en maak een afspraak voor de Knus Thuis Party.

Ik kom dan met een deel van het assortiment van Knus Thuis naar je toe. Je kunt van te voren een aantal artikelen (max 6) doorgeven die jij en / of je gasten graag van dichtbij willen bekijken. Email dan een lijstje met de artikelomschrijvingen. De artikelen stal ik uit op de tafel zodat alles goed te zien is.

Verder vertel ik over hoe Knus Thuis is ontstaan, wat ik zoal doe en natuurlijk toon ik de artikelen . De meegebrachte artikelen kunnen gekocht worden. Deze artikelen dienen contant afgerekend te worden. Verder kunnen er artikelen besteld worden. De bestelling lever ik, na betaling, binnen 1 week, af bij de organisator van de Knus Thuis Party.

Als organisator ontvang je een leuke attentie en bij een verkoopbedrag vanaf € 60,- ontvang je een kortingsbon van 10% voor je volgende bestelling bij Knus Thuis .
Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per mail contact met mij op. Zie de contactpagina.

Ik hoop je snel te zien op een gezellige Knus Thuis Party.

En
Verder kun je een cadeau ingepakt en wel bij de ontvanger laten bezorgen. Je kunt kiezen uit verschillende manieren van inpakken. Meer informatie vind je op de pagina: Inpakken

Je bestelling wordt, na betaling van de factuur, binnen 3 werkdagen verstuurd naar het opgegeven adres.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en het formaat van je bestelling. Bij je winkelwagen zie je gelijk de verzendkosten voor je bestelling.
Bij bestellingen boven € 60,- betaal je geen verzendkosten.

Knus Thuis hergebruikt zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal om de producten te versturen.

Ik hoop dat je veel leuke accessoires vindt en dat je ideeën opdoet, om het binnen en buiten nog gezelliger te maken. Neem regelmatig een kijkje en volg Knus Thuis op Facebook  of Twitter.

Heb je vragen en opmerkingen, neem dan contact met mij op. Klik hier

Groetjes
Dorien