Vlinderhotel

Wat is een vlinderhotel?


✓ Handgemaakte artikelen
✓ Persoonlijke ontwerpen
✓ Leuk als cadeau

Heb je wel eens van een vlinderhotel gehoord? Waar de vogelhuisjes vaak wel bekend zijn, is dat bij een vlinderhotel niet zo. Terwijl deze twee niet veel van elkaar verschillen! Echter gebruiken vlinders dit echt als een ‘hotel’. Vogels gebruiken zo’n kastje onder andere voor een nestje, maar vlinders doen dit niet. Vlinder gebruiken het om te overwinteren of om te schuilen bij wind en regen.

Hierdoor bezoeken vlinders jouw vlinderhotel

Wanneer je een vlinderhotel in mijn webwinkel bestelt, wil je natuurlijk ook weten hoe je ervoor zorgt dat vlinders jouw ‘hotel’ bezoeken. Omdat niet alle vlinders naar een warmer land vliegen om te overwinteren, is het belangrijk dat het kastje uit de wind hangt en het niet naar binnen kan regen. Ook kan je jouw vlinderhotel het best op een beschutte plek hangen. De hoogte maakt niet uit. Kleine tip: wanneer je het kastje op ooghoogte hangt, kan je zien of deze ook echt gebruikt wordt. Leg er daarnaast wat blaadjes of takjes in om het de vlinders wat aangenamer te maken.

Cadeau-Ideeën

Bestel jouw vlinderhotel en laat vlinders bij jou schuilen!  

Wil je vlinders een plek bieden om te schuilen voor regen en wind of om te overwinteren? Bestel dan jouw vlinderhotel in mijn webwinkel! Deze hotels komen in verschillende soorten en maten, waardoor deze ook nog leuk in jouw tuin staat. Wil je jouw tuin nog meer opfleuren? Bekijk dan alle accessoires voor buiten. Echter verkoop ik in mijn webwinkel ook diverse zelfgemaakte oorbellen. Of ben je op zoek naar accessoires voor binnen, kies dan bijvoorbeeld voor een handgemaakte stompkaars. Heb je nog vragen over een van de artikelen? Neem dan telefonisch contact met mij op via 06-13989224 of stuur een e-mail naar info@knusthuis.nl.