Voorjaar 2017

Verlang jij ook naar het voorjaar?

Ik wel. In het voorjaar geniet ik altijd weer van het frisse groen, de voorjaarsgeuren en de jonge dieren, kortom de natuur die weer tot leven komt. De mensen verlaten hun “holletjes” en gaan genieten van de eerste zonnestralen en de dagen die langzaam langer worden. Kortom, laat het voorjaar maar komen. Ik verheug me erop.

Maak het buiten gezellig
Tijd om je balkon of tuin weer gezellig te maken. Knus Thuis heeft diverse artikelen om je daarbij te  helpen. Denk aan:
* Windlichten en lantaarns
* Tuinstekers
* Windgongen en andere windspelen
   

Help nuttige insecten 
Ook aan de insecten is gedacht. In de verstedelijke omgeving kunnen zij moeilijk een goede plek vinden om eitjes te leggen of te schuilen. Knus Thuis verkoopt daarom verschillende insectenhotel voor:
* Vlinders
* Bijen
* Lieveheersbeestjes
De mooie en unieke, handgemaakte insecten hotels zijn van Help de Bij en worden exclusief verkocht door Knus Thuis. Natuurlijk trekken bloemen en planten nog meer vlinders, bijen en lieveheersbeestjes aan. Daarom ontvang je gedurende maart 2017 een zakje bloemzaadjes gratis bij je insectenhotel. Zo is kans op een volgeboekt insectenhotel nog groter.

Pasen
En dan is het natuurlijk ook weer bijna Pasen. Knus Thuis heeft mooie glazen paaseieren, leuke houten paashangers, sfeerlichtjes in paassfeer en een vrolijk kippetje om bij je planten te steken.

Kijk snel op de voorjaarspagina voor leuke artikelen.

Ik wens je een heel fijn voorjaar.

Tags: ,

Comments are closed.