Zelfgemaakte oorbellen

Zelfgemaakte oorbellen van Dodo’s Creaties


✓ Handgemaakte artikelen
✓ Persoonlijke ontwerpen
✓ Leuk als cadeau

Bij Dodo’s Creaties vind je diverse homemade artikelen, waaronder zelfgemaakte oorbellen. De artikelen die je hier vindt, zijn door mij zelf ontwerpen en gemaakt. Van jongs af aan ben ik al graag aan het knutselen met van alles en nog wat. Daarnaast is het een extra stimulans dat vele klanten vragen naar mijn handgemaakte artikelen. Met veel plezier zoek ik naar voorbeelden en technieken die ik kan toepassen. Hiermee kan ik mij uitleven op mijn creaties en gelijk aan jullie wensen tegemoet komen.

Jouw unieke zelfgemaakte oorbellen

Knus Thuis is een kleinschalig bedrijf dat diverse zelfgemaakte artikelen verkoopt, zoals oorbellen. Van iedere Dodo’s creatie bestaat er maar één, dus zo ook van jouw nieuwe zelfgemaakte oorbellen! Naast dat de artikelen uit mijn webshop uniek zijn, zijn alle homemade artikelen ook nog eens betaalbaar. En wanneer je voor € 60,- of meer bestelt, zijn de verzendkosten ook nog eens gratis!

Cadeau-Ideeën

Bestel je nieuwe handgemaakte artikelen uit Dodo’s Creaties

Bestel nu een van de zelfgemaakte artikelen van Dodo’s Creaties en loop binnenkort rond met jouw unieke oorbellen. Naast oorbellen en andere sieraden, verkopen wij ook diverse woon- en tuinaccessoires zoals een stompkaars. Heb je vragen over een van onze artikelen? Neem dan telefonisch contact op met mij door te bellen naar 06-13989224 of stuur een e-mail naar info@knusthuis.nl.