Zelfgemaakte sieraden kopen

Zelfgemaakte sieraden kopen uit Dodo’s Creaties


✓ Handgemaakte artikelen
✓ Persoonlijke ontwerpen
✓ Leuk als cadeau

In mijn webwinkel kun je diverse zelfgemaakte sieraden kopen. Deze sieraden zijn door mij zelf ontworpen en gemaakt. Wat ik maak, is afhankelijk van de materialen en ideeën die ik heb. Van jongs af aan ben ik al graag aan het knutselen met van alles en nog wat. Ik zoek dan ook met veel plezier naar voorbeelden en technieken die ik kan toepassen. Dat veel klanten vragen om de handgemaakte artikelen, is voor mij een extra stimulans.

Zelfgemaakte sieraden kopen in mijn webshop

Je kunt de zelfgemaakte sieraden in mijn webwinkel voor jezelf kopen, echter zijn dit ook leuke en unieke sieraden om cadeau te doen. Alle artikelen, zoals zelfgemaakte oorbellen, van Dodo’s Creaties zijn handgemaakt. Hierdoor bestaat er van ieder artikel maar één en weet je dus zeker dat de ontvanger van je cadeau het sieraad nog niet in bezit heeft. Uiteraard worden sets wel zo gelijk mogelijk gemaakt. De artikelen waarbij ‘Dodo’s keus’ staat vermeld, zijn gebruikte artikelen die ik een tweede kans wil geven. Deze artikelen zijn nog te leuk of mooi om weg te gooien.

Cadeau-Ideeën

Bestel jouw unieke sieraden  

Door het kopen van één van mijn zelfgemaakte sieraden, loop je binnenkort rond met een uniek item. Deze sieraden zijn leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te doen. Naast diverse sieraden, zijn er ook nog verschillende woon- en tuinaccessoires te koop in mijn webwinkel. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan telefonisch contact met mij op door te bellen naar 06-13989224 of stuur een e-mail naar info@knusthuis.nl.